STÖD OSS
Med varje gåva du ger till Gula Bandet stödjer du vårt arbete med att stötta en veteran och/eller dennes anhöriga. Vill du ge en bestämd summa varje månad – bli månadsgivare. Du kan även beställa pins, dekal, swisha en gåva till 1231 814 482 eller köpa ett av våra fina gåvokort.

Tack för ditt stöd!

Ge en gåva, swish eller kort

Att swisha är det snabbaste sättet att stödja Gula Bandet. Ett par knapptryck på mobilen och gåvan är framme! Swisha valfritt belopp till: 1231 814 482. 
I dagsläget kan vi tyvärr inte hantera textkommentarer i Swish.

Högtidsgåva

Att ge en högtidsgåva är den perfekta presenten vid jul, födelsedag och andra bemärkelsedagar. Du kan välja mellan olika gåvobevis. Det blir en gåva som bringar glädje flera gånger.

Bankgirogåva

Sätt in en gåva direkt till Gula Bandets bankgiro: 706-7630

Bär Gula Bandets pin

Köp en Gula Bandet-pin, dekal eller någon annan av våra produkter i shoppen och visa att du stöttar Sveriges veteraner.

Bli månadsgivare

Som månadsgivare hos Gula Bandet stödjer du oss kontinuerligt i vårt arbete. Du ger oss möjligheten att planera långsiktigt, då vi vet att får in pengar till dem från dig och andra månadsgivare månad, efter månad, efter månad. 

Testamentesgåva

Att testamentera är ett sätt att låta livet gå vidare. När du skriver in Gula Bandet i ditt testamente ger du en gåva som kommer att göra nytta långt efter din död.

Stöd oss som företag

Vill du och ditt företag också hjälpa till? Kontakta oss så berättar vi mer! 

Egen Insamling

Ett enkelt och roligt sätt att bidra till Gula Bandet är att starta en egen insamling. Kanske vill du engagera din lokalförening lite extra, samla in pengar i samband med en träff, en högtidsdag, när du fyller du år eller ska gifta dig?

Minnesgåva

Att ge en minnesgåva till Gula Bandet för att hedra minnet av en avliden är ett fint sätt att låta personens veteranengagemang leva vidare.

Med varje gåva du ger till Gula Bandet stödjer du vårt arbete med att stötta en veteran och dennes anhöriga. Vill du ge en bestämd summa varje månad – bli månadsgivare. Du kan även beställa pins, dekal, swisha en gåva eller köpa ett av våra fina gåvokort.
 

Tack för ditt stöd!

VISA DITT STÖD, DELA OCH FÖLJ OSS